open-navfaktor-logo
search
Sporazumni raskid
Emrah Hasanhodžić napustio redove GOŠK-a
Hasanhodžić, koji je u GOŠK stigao u februaru 2018. godine iz Čelika, u dresu tima iz Gabele odigrao je ukupno 48 utakmica i postigao dva gola
30.05.2019. u 17:42
get url
text

Igrački kadar GOŠK-a polako se počeo osipati nakon što je tim iz Gabele ispao u Prvu ligu FBiH. Sporazumni prekid saradnje s GOŠK-om dogovorio je Emrah Hasanhodžić, iako je imao važeći ugovor do narednog ljeta.

Hasanhodžić, koji je u GOŠK stigao u februaru 2018. godine iz Čelika, u dresu tima iz Gabele odigrao je ukupno 48 utakmica i postigao dva gola.

- Rastali smo se fer i korektno, uostalom takav sam odnos s ljubima iz kluba imao sve vrijeme dok sam bio u GOŠK-u. Sada se prije svega želim   odmoriti i napuniti baterije za sljedeću sezonu, a tek potom ću razmišljatio gdje ću nastaviti karijeru - kazao je Hasanhodžić, koji je priznao da već ima određenih upita, no o imenima klubova nije želio govoriti.

Stasiti stoper u protekloj sezoni odigrao je 30 utakmica za Gabeljane, a jednom se upisao i u strijelce.  Hasanhodžić je ponikao u Omladinskoj školi FK Željezničar, no na Grbavici nikada nije dobio pravu priliku. Osim GOŠK-a igrao je za Travnik, Bosnu iz Visokog, Čelik, Igman iz Konjica i Jedinstvo iz Bihaća.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.