open-navfaktor-logo
search
Ostao bez "rukava"
Englez "skinuo" sve tetovaže, nestala i ona posvećena bivšem klubu
Zanimljivo da se Barkley prvi put istetovirao još kada je imao 14 godina, iako je to legalno učiniti tek sa napunjenih 18 godina
22.10.2018. u 16:35
get url
text
Ross Barkley

Engleski reprezentativac i vezni fudbaler londonskog Chelseaja Ross Barkley odlučio je sa svopje lijeve ruke ukloniti sve tetovaže. Kompletan "rukav", kako se popularno naziva u cijelosti istetovirana ruka, Ross je odlučio "izbrisati".

Bivši fudbaler Evertona, koji je ponikao u redovima kluba sa Goodison Parka, odlučio je ukloniti i tetovažu koja je predstavljala datum kada je debitovao za seniorski sastav Karamela (20. august 2011. godine protiv QPR-a). U Engleskoj pretpostavljaju da je to učinio kako bi konačno započeo novo poglavlje svoje karijere u redovima kluba sa Stamford Bridgea.

Zanimljivo da se Barkley prvi put istetovirao još kada je imao 14 godina, iako je to legalno učiniti tek sa napunjenih 18 godina.

- Istetovirao sam se kao veoma mlad, a kada ste mladi napravite gluu stvar o kojoj uopće ne razmišljate - rekao je Barkley za The Times.

Ipak, čini se da su mu poslije kompletne istetovirane ruke tetovaže dosadile.

- Počeo sam da skidam tetovaže postepeno u posljenjih nekoliko godina. I nikad neću odbiti mogućnost da se ponovo istetoviram. Možda kada dobijem djecu, možda ću nešto prikladno istetovirati - naglasio je Barkley, koji je nedavno prvi put dobio poziv u reprezentaciju Engleske nakon 2016. godine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.