open-navfaktor-logo
search
Kapiten BiH
Gazzetta otkriva: Šta Džeko mora učiniti da bi ga Fonseca vratio u tim?
Ugledni italijanski sportski list Gazzeta dello Sport piše kako pomirenja između Paula Fonsece i Edina Džeke još nema na vidiku.
27.01.2021. u 20:56
get url
text

Isti izvor navodi da bi se kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine morao izviniti portugalskom stručnjaku ukoliko se želi vratiti u prvi tim Rome.

VEZANI TEKST - Presudni dani za budućnost Edina Džeke: Manchester City vraća bh. golgetera?

Proteklih dana Dijamant je trenirao odvojeno od ostatka tima, a Gazzetta tvrdi kako Fonseca danas Zmaju nije dozvolio da treninra sa saigračima iako je Džeko stigao na trening.

Rimski klub je posljednjih dana skoro pa očajnički pokušavao pronaći rješenje kako bi Dijamant napustio Olimpico, no to se nije desilo, a teško je očekivati i da će se desiti s obzirom da se uskoro završava zimski prijelazni rok (1. februar).

U međuvremenu Džeko je ostao bez kapitenske trake, a italijanski mediji prenijeli su informaciju da sasvim sigurno neće konkurisati za meč protiv Verone.

Roma je trenutno trećeplasirani tim Serie A, pa Fonseca može trenirati strogoću. Pitanje je, šta će se desiti uveže li Vučica nekoliko slabih rezultata?

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.