Nevjerovatan snimak

"Golfom" jurio po selu, "za dlaku" promašio pješake i zakucao se u stub

Objavljeno: 06.08.2019. u 11:38

Na snimku se vidi kako automobil "golf 5" velikom brzinom juri cestom kroz naselje, kojom se u tom trenutku kreću dvojica mladića

FOTO: Društvene mreže

Na društvenim mrežama objavljen je nevjerovatan snimak saobraćajne nesreće koja se u nedjelju, 15 minuta do ponoći dogodila u mjestu Banovići Selo, u općini Banovići.

Na snimku se vidi kako automobil "golf 5" velikom brzinom juri cestom kroz naselje, kojom se u tom trenutku kreću dvojica mladića.

U trenutku se neizbježnim čini nalet vozila na pješake, koji bi zasigurno imao tragične posljedice, međutim, vozač u posljednjoj sekundi u blagoj krivini udara u stub ulične rasvjete, izbjegavši "za dlaku" mladiće na cesti.

Iz MUP-a Tuzlanskog kantona potvrđeno je Faktoru da u ovoj nesreći niko nije povrijeđen.

Automobilom je upravljao 38-godišnji A. S. iz Banovići Sela, koji je, iako je udar bio silovit, prošao bez povreda, dok je na vozilu i na rasvjetnom stubu nastala materijalna šteta. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije