Predsjednik SDS-a

Govedarica: Nema pregovora s režimom, dolazim na Trg Krajine

Objavljeno: 14.10.2018. u 10:49

Demantirao je Srnu i RTRS, koji su sinoć prenijeli vijest da će Govedarica na Trg Krajine stići "ukoliko ne dobije garancije da će biti imenovan za direktora JP Putevi Srpske"

FOTO: BNTV

Predsjednik SDS-a  i kandidat za predsjendika RS-a Vukota Govedarica rekao je sinoć u izjavi BN TV da "s režimom nema pregovora i da su izbori pokradeni". Kazao je da dolazi na Trg Krajine gdje će se obratiti građanima Banje Luke i RS-a. 

- Hoću jasno da poručim građanima RS da s režimom, vođom režima i diktatorom nema pregovora. Ovi izbori su pokradeni i to narod u Republici Srpskoj zna - kazao je Govedarica, odbacujući mogućnost bilo kakvog dogovra s režimom.

Demantirao je Srnu i RTRS, koji su sinoć prenijeli vijest da će Govedarica na Trg Krajine stići "ukoliko ne dobije garancije da će biti imenovan za direktora JP Putevi Srpske".

- Mene nikakve funkcije ne zanimaju. Želim da pobijedi volja naroda. Spinovi i laži režimskih medija me ne interesuju. Evidentno lažima i spinovima pokazuju da su u strahu za ono što su uradili i za ono što se nalazi u vrećama. Mene interesuje pobjeda naroda i da se utvrdi istina šta se desilo na ovim izborima. Vjerujem da sam predsjednik Republike Srpske i niko mi neće pobjedu oteti i ono što želim jeste da utvrdim istinu - kazao je Govedarica.

Govedarica kaže da će večeras biti u Banjoj Luci i da će se u 18 sati obratiti građanima.

- Obratiću se svom narodu koji me podržao. Kazaću im pravu istinu - rekao je Govedarica.

Na sinoćnjem 202. skupu "Pravda za Davida", na kojem su bili i pojedini predstavnici opozicije u RS-u, govorili su i predstavnici banjalučkog odbora SDS-a, a postavili su pitanje gdje je
Govedarica.

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida ga je pozvao da "do sutra u 18 sati dođe na Trg Krajine i da tu bude predsjednik, a ukoliko to ne uradi da više ne dolazi".

Izvor:   BN TV /Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije