Službena posjeta SAD-u

Grabar-Kitarović u New Yorku pjevala Thompsonovu pjesmu

Objavljeno: 24.09.2018. u 11:17

Boravak u SAD-u predsjednica Hrvatske započela je druženjem s hrvatskom zajednicom u New Yorku

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović je tokom posjete Sjedinjenim Američkim Državama, gdje treba sudjelovati na zasjedanju Generalne skupštine UN-a u New Yorku, prisustvovala i obilježavanju 25. godišnjice Nacionalne federacije američkih Hrvata (NFCA).

Tom je prilikom zapjevala Thompsonovu pjesmu "Lijepa li si", no imala je problema s riječima pa se koristila "šalabahterom", odnosno riječi pjesme je čitala s mobitela, prenosi 24sata.hr.

O posjeti SAD-u predsjednica Hrvatske oglasila se i na službenoj stranici na Facebooku.

- Boravak u SAD-u započela sam misom i druženjem s hrvatskom zajednicom u New Yorku, jer važno je zahvaliti svima koji su sve ove godine svoje strpljenje i energiju uložili u očuvanje hrvatske zajednice i koji su u svojoj drugoj domovini predstavljali najbolje od svoje Hrvatske, koju uvijek nose u srcu - napisala je Kolinda Grabar-Kitarović na Facebooku.

President Kolinda Grabar-Kitarovic had some fun with everyone at the National Federation of Croatian Americans Cultural Foundation’s 25th anniversary celebration.

Posted by Association of Croatian American Professionals on Sunday, September 23, 2018
Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije