open-navfaktor-logo
search
Saopćenje
Građanski savez: Konaković borac protiv nepotizma, kao četnici protiv fašizma
Građanski savez (GS) smatra da je netransparentna raspodjela budžetskih sredstava od strane bivšeg predsjednika Skupštine Kantona Sarajevo Elmedina Konakovića u iznosu 187 hiljada maraka, najbolji pokazatelj Konakovićeve nepotističke političke prošlosti.
06.08.2020. u 09:58
get url
text

Od Nikšićevog i Kojovićevog poglavnika u budućnosti se može samo očekivati da podiže iznos netransparentnog i nepotističkog dijeljena budžetskih sredstava, ukoliko se uz pomoć SDP-a i Naše stranke dokopaju budžeta sarajevskih općina.

Svim građanima Sarajeva, uključujući i članove NiP-a, savršeno je jasno da je Elmedin Konaković borac protiv nepotizma i korupcije kao što su četnici borci protiv fašizma. 

Kako stvari stoje, to nije jasno tek pojedinim lijevim “intelektualcima” koji su svoje medijske karijere izgradili na uopćenoj priči o krimimalu i korupciji. Za njih je Konaković prestao da bude oličenje korupcije i nepotizma onog trenutka kada je glasno kazao da je lopov ali ne jedini i ne najveći, a on je to i bio i ostao, navodi se u saopćenju GS-a.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.