Učenike osnovnih i srednjih škola GRAS obavještava da je u toku priprema za uvođenje elektronskih iskaznica za javni gradski prijevoz. Do početka izrade, učenici će u vozilima GRAS-a, umjesto dosadašnje iskaznice s kuponom koristiti potvrdu kupljenu na prodajnim mjestima GRAS-a i ovjerenu u školi (sa slikom). O početku izrade elektronskih iskaznica učenici će biti naknadno obaviješteni.  

Redovnim studentima i penzionerima koji posjeduju pretplatnu kartu za javni gradski prijevoz za mart 2020. godine, period važenja karte je produžen do daljnjeg.

Podajna mjesta Ćumurija, Otoka, Dobrinja i Ilidža, radnim danima od 1. do 10. septembra radit će od 7 do 16.30 sati, a od 11. septembra, do kraja mjeseca od 7 do 15 sati. 

Prodajna mjesta Alipašin Most, Nedžarići i Vogošća, radnim danima rade od 7 do 15 sati.

Prodajno mjesto Hadžići će radnim danima od 1. do 15. septembra raditi od 8 do 15 sati, a nakon toga neće biti u funkciji do kraja mjeseca.  

Sva prodajna mjesta će u subotu, 4. septembra, raditi od 8 do 13.30 sati.

Prodaja radničkih kupona za zonu A, osim na uobičajenim prodajnim mjestima, vrši se i na kioscima GRAS-a na Baščaršiji, kod Doma Armije, na Marindvoru, Željezničkoj stanici i Čengić Vili.