Trijumf Helena

Grčki selektor pokušao objasniti zašto je BiH igrala loše

Objavljeno: 16.10.2019. u 08:32

Imali smo posjed lopte, puno šansi, inicijativu, igrali smo napadački, te na kraju zasluženo slavili, rekao je John van't Schip, selektor fudbalske reprezentacije Grčke


Teško je objasniti zašto je BiH igrala ovako loše, odnosno šta je razlog naše pobjede, rekao je John van't Schip, selektor fudbalske reprezentacije Grčke koja je večeras u Atini u osmom kolu grupe J kvalifikacija za EURO 2020 pobijedila Bosnu i Hercegovinu, rezultatom 2:1, javlja reporter Anadolu Agency (AA).

- Možda je BiH bila slaba radi nedostatka svježine jer je prije tri dana igrala tešku utakmicu sa Finskom kada je pobijedila 4:1 - kazao je Van't Schip, naglasivši:

- Napravili smo nekoliko promjena i to se vidjelo u drugom poluvremenu. Namučili su nas u prvom poluvremenu, ali smo očito bili odmorniji i u drugom bili bolji. Imali smo posjed lopte, puno šansi, inicijativu, igrali smo napadački, te na kraju zasluženo slavili. Naša igra sve više liči na onakvu kakvu želimo.

Izvor:   Anadolija

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije