open-navfaktor-logo
search
Sjajna atmosfera
Grobari pozdravili Kraljeve: Ovacije za Hezonju, a onda se pojavio Musa
Košarkaši Partizana sinoć su pred više od 20.000 navijača u beogradskoj Areni savladali Real Madrid sa 104:90, a gostima nije pomogao ni sjajni Džanan Musa, koji je ubacio 22 poena.
01.04.2023. u 18:03
get url
text

Crno bijeli su ovim trijumfom otvorili vrata četvrtfinala Eurolige, a sjajna atmosfera u dvorani ponovo je obišla svijet.

VEZANI TEKST - Real srušen u Beogradu, nije pomogao ni sjajni Džanan Musa

Navijači Partizana oborili su ovosezonski rekord elitnog takmičenja za ovu sezonu, a treću utakmicu zaredom broj navijača konstantno raste.

Grobari, najvatraniji navijači beogradskog tima, pozdravili su Kraljeve, a posebno su zahvalili Mariu Hezonji, hrvatskom košarkašu, koji je još ranije govorio kako je oduševljen atmosferom koju priređuju ovi navijači.

Oni su mu zahvalili na tome, pozdravili su ga aplauzom i skandirali su njegovo ime. Nakon njega prema tunelu je krenuo i naš Musa, koji je nakon toga govorio o meču.

- Čestitam Partizanu za zasluženoj pobjedi. Mi nismo odgovorili na pravi način, posebno agresivnošću koju je imao Partizan - kazao je Musa za Sportklub, a na pitanje o atmosferi, govorio je u superlativima, jer su i njega Grobari dočekali aplauzom:

- Nevjerovatno. Suvišno je o tome pričati. Ko gleda na TV-u mora da dođe i uživo da vidi. Zahvalio bih se navijačima Partizana na takvoj dobrodošlici. Uvijek je lijepo igrati u ovakvoj atmosferi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.