open-navfaktor-logo
search
Razgovor s Hamulićem
Hadžibegić kod potencijalnog Zmaja: Nikome vrata nisu zatvorena, ali nisam obećavao ništa
Faruk Hadžibegić, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, razgovarao je s napadačem Toulousea i potencijalnim Zmajem Saidom Hamulićem.
15.04.2023. u 13:44
get url
text

- Razgovarali smo otvoreno o svemu, a i njemu sam rekao, ono što sam podijelio i sa javnošću: "Nijednom igraču, koji moze pomoći reprezentaciji BiH, vrata nisu zatvorena!" - poručio je Hadžibegić i dodao:

- U razgovoru s njim, nisam obećavao ništa, osim da ću pratiti njegove igre u dresu Toulousea, kao što sam radio i do sada. Od Hamulića se očekuje da se strpi i da i dalje dobro radi. Sretan sam što smo se sreli i otvoreno razgovarali, te jedan drugom objasnili situaciju u kojoj se ja nalazim kao selektor, a on meni situaciju u kojoj je on kao igrač.

Hadžibegić ističe da je zajednički cilj uspjeh Zmajeva.

- Njegova želja je ogromna i neosporna i niko nikome ne smije zamjerati, niti zamjera neke riječi, jer nam je cilj zajednički: Uspjeh reprezentacije BiH! Od Hamulića sam dobio uvjeravanja da je zahvalan zbog prilike da razgovaramo o reprezentaciji BiH, kao sto sam i ja zahvalan njemu, sto smo obavili korektan razgovor - zaključio je Hadžibegić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.