open-navfaktor-logo
search
Kreće u šoping
I Miralem Pjanić na listi Leonardovih želja
Ako je suditi prema izjavama novog trenera Stare dame Maurizija Sarrija, teško da će Leonardo uspješno kupovati kod prvaka Italije, makar kada je o Zmaju riječ
21.06.2019. u 19:14
get url
text

Brazilac Leonardo nedavno je imenovan za sportskog direktora Paris Saint-Germaina, a kako piše italijanski list Gazzetta dello Sport, on ima dugu listu potencijalni pojačanja.

Među fudbalerima koji su želja čovjeka, koji će očito zajedno s Thomasom Tuchelom nastojati sastaviti novi tim Svetaca, navodno se nalazi i reprezentativac BiH i fudbaler Juventusa Miralem Pjanić.

Ako je suditi prema izjavama novog trenera Stare dame Maurizija Sarrija, koji je tokom jučerašnjeg predstavljanja u Torinu jasno rekao koliko velika očekivanja ima od našeg veznjaka, teško da će Leonardo uspješno kupovati kod prvaka Italije, makar kada je o Zmaju riječ.

No Pjanić je samo jedan u nizu fudbalera koji igraju na Čizmi, a koje bi Leonardo želi vidjeti na Parku prinčeva. Navodno su među njegovim željama i Gianluigi Donnarumma, Lorenzo Insigne, Nicolo Barella, Douglas Costa, Sergej Milinković-Savić i Sandro Tonali.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.