Utorak, 27.02.2024.

Još bolji i još ljepši Konzum Mepas Mall u Mostaru dočekao kupce

Konzum prodavnica u Mepas Mallu u Mostaru ponovo je otvorena za kupce nakon preuređenja.

Ovo je prvo veliko reotvorenje u ovoj godini čime Konzum započinje ciklus preuređenja koja će se nizati u kontinuitetu tokom godine u cilju dodatnog unapređenja ugodnosti kupovine u Konzum prodavnicama. 

Konzum Mepas Mall od sada u još boljem i još ljepšem ambijentu na postojećih više od 2.000m² prodajne površine kupcima nudi povećan izbor proizvoda na odjelima osnovnih životnih namirnica, zdrave hrane, internacionalne kuhinje i vinoteke čiji su asortimani značajno prošireni, uključujući i asortiman neprehrane. Kako bi se dodatno unaprijedila usluga i ugodnost kupovine, uvedena je samouslužna pekara, kao i zasebni kutak za konzumiranje gotove hrane sa Gastro odjela unutar objekta. Kvalitetnu uslugu kupcima svakodnevno osigurava 48 zaposlenika, a u cilju dodatnog unapređenja brzine kupovine, u narednom periodu objekat će biti opremljen i samouslužnim blagajnama.

- Konzum Mepas Mall je smješten na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Mostaru i obzirom da je to jedan od većih i značajnijih objekata u našoj maloprodajnoj mreži, odlučili smo se na preuređenje kako bismo dodatno proširili ponudu i kupcima omogućili još bolji ugođaj kupovine. Uporedo sa prodajnim objektom u Mepas Mallu, u toku je realizacija intenzivnog plana preuređenja niza naših prodajnih objekata, kao i otvorenja novih, čime ćemo dodatno unaprijediti našu prodajnu mrežu. Sigurni smo da će kupci biti zadovoljni te da će im kupovina u Konzum Mepas Mallu, kao i u našim drugim prodajnim objektima biti istinski užitak – izjavio je Ahmet Koštreba, izvršni direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Program reotvorenja prodavnice Konzum Mepas Mall obilježen je bogatim sadržajem za kupce. Svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno, a najsretniji kupci osvojili su vrijedne nagrade na velikom balonskom zidu, kao i gratis proizvode Konzumovih trgovačkih marki Finesse, Ritual i Dax.  Mališani su uživali u veseloj zabavi uz igru i ples sa maskotama Lol, Patrolne šape  i Spider-man. Uz to, u prodajnom objektu će narednih nekoliko mjeseci kontinuirano trajati posebne akcijske ponude sa sniženim cijenama, što će kupcima predstavljati dodatnu priliku za značajnu uštedu pri kupovini.

Faktor pratite putem aplikacija za Android i iOS.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na redakcija@faktor.ba.
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh