open-navfaktor-logo
search
Preuređen ambijent
Još bolji i još ljepši Konzum Mepas Mall u Mostaru dočekao kupce
Konzum prodavnica u Mepas Mallu u Mostaru ponovo je otvorena za kupce nakon preuređenja.
11.04.2022. u 09:03
get url
text

{$galerijaFotografija}

Ovo je prvo veliko reotvorenje u ovoj godini čime Konzum započinje ciklus preuređenja koja će se nizati u kontinuitetu tokom godine u cilju dodatnog unapređenja ugodnosti kupovine u Konzum prodavnicama. 

Konzum Mepas Mall od sada u još boljem i još ljepšem ambijentu na postojećih više od 2.000m² prodajne površine kupcima nudi povećan izbor proizvoda na odjelima osnovnih životnih namirnica, zdrave hrane, internacionalne kuhinje i vinoteke čiji su asortimani značajno prošireni, uključujući i asortiman neprehrane. Kako bi se dodatno unaprijedila usluga i ugodnost kupovine, uvedena je samouslužna pekara, kao i zasebni kutak za konzumiranje gotove hrane sa Gastro odjela unutar objekta. Kvalitetnu uslugu kupcima svakodnevno osigurava 48 zaposlenika, a u cilju dodatnog unapređenja brzine kupovine, u narednom periodu objekat će biti opremljen i samouslužnim blagajnama.

- Konzum Mepas Mall je smješten na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Mostaru i obzirom da je to jedan od većih i značajnijih objekata u našoj maloprodajnoj mreži, odlučili smo se na preuređenje kako bismo dodatno proširili ponudu i kupcima omogućili još bolji ugođaj kupovine. Uporedo sa prodajnim objektom u Mepas Mallu, u toku je realizacija intenzivnog plana preuređenja niza naših prodajnih objekata, kao i otvorenja novih, čime ćemo dodatno unaprijediti našu prodajnu mrežu. Sigurni smo da će kupci biti zadovoljni te da će im kupovina u Konzum Mepas Mallu, kao i u našim drugim prodajnim objektima biti istinski užitak – izjavio je Ahmet Koštreba, izvršni direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Program reotvorenja prodavnice Konzum Mepas Mall obilježen je bogatim sadržajem za kupce. Svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno, a najsretniji kupci osvojili su vrijedne nagrade na velikom balonskom zidu, kao i gratis proizvode Konzumovih trgovačkih marki Finesse, Ritual i Dax.  Mališani su uživali u veseloj zabavi uz igru i ples sa maskotama Lol, Patrolne šape  i Spider-man. Uz to, u prodajnom objektu će narednih nekoliko mjeseci kontinuirano trajati posebne akcijske ponude sa sniženim cijenama, što će kupcima predstavljati dodatnu priliku za značajnu uštedu pri kupovini.

3.jpg
1 od 5
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.