open-navfaktor-logo
search
Najviše je golfova
Kako izgleda vozni park igrača Veleža, najskuplji automobil vozi Slaviša Radović
Fudbaleri Veleža već danima su u žiži interesovanja u našoj zemlji.
01.08.2021. u 21:07
get url
text

Oni su izbacivanjem favoriziranog AEK-a ispisali najljepšu bh. fudbalsku priču posljednjih godina. Čestitke za veliki uspjeh Rođenima stigle su iz cijele BiH, ali i regiona.
Nogometaši Veleža nemaju vremene za odmor i danas u 18 sati imali su trening, a na parkingu stadiona Rođenih bilo je najviše golfova.

Naime, kao i brojni Bosanci i Hercegovci, i igrači Veleža najviše vjeruju ovom automobilu. Tako trener Feđa Dudić vozi "golf 7 plus", a kapiten Denis Zvonić isto vjeruje njemačkom proizvođaču i vlasnik je "golfa 6".

- Šef mora imati bolji automobil od nas - u šali za Faktor kaže Zvonić.

"Golf 7" također voze Haris Ovčina i Faris Zubanović, dok je "golf 5" u garažama Ede Vehabovića, Dine Hasanovića i Dženana Zajmovića.Samir Zeljković, Obren Cvijanović i Tarik Isić vjerni su "audiju", dok Samir Radovac i Nemanja Anđušić voze "reno clio". Mehmed Ćosić vlasnik je "seata", a Omar Pršeš "tuarega". Prema svemu sudeći, najskuplji četverotočkaš u redovima Rođenih je u vlasništvu lijevog beka Slaviše Radovića koji vozi "rang rovera".

Golman Slaviša Bogdanović tek polaže vozački ispit, dok Brandao, Fernando Dario Ferreyra i Melvin Osmić su trenutno bez automobila i na treninge dolaze sa nekim od saigrača.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.