open-navfaktor-logo
search
OBN TV
Ko je Nehir Erdogan?
Od petka 14.8.2020. u programu OBN TV sa emitovanjem počinje nova turska serija MELEK koja će privući pažnju gledalaca svojom snažnom pričom i ostaviti sve gledaoce bez daha. Melek je priča o snažnoj majci koja će učiniti sve za svoju djecu.
12.08.2020. u 11:29
get url
text

Jednu od glavnih uloga u seriji Melek tumači Nehir Erdogan (Melek) koja je rođena u Izmiru 16. juna 1980. Tu je završila osnovnu i srednju školu. Godine 1998. upisala je Ekonomski fakultet Univerziteta u Marmari. Studirala je do 2002. godine, a zatim upisala fakultet za radio i televiziju na istom univerzitetu. U periodu 2001-2003. Nehir Erdogan radila je na kanalu TRT 1 u programu "Telepazar".

U serijama je počela glumiti 2002. godine. Potom je turska glumica neko vreme živjela u Americi, gdje je intenzivno studirala engleski jezik. Vratila se u Tursku za ulogu Nazli u TV seriji "Ljubav na međi". Pored snimanja u filmovima i TV serijama, Nehir Erdogan radi kao voditeljica na raznim kanalima u Turskoj. U septembru 2014. glumica se udala za filmaša Ahmeta Sesigurgila. Nakon vjenčanja, par se odlučio naseliti u Francuskoj, ali Nehir Erdogan je često morala letjeti u Tursku zbog snimanja filmova. To je izazvalo krizu u odnosima supružnika. Početkom 2017. pojavile su se informacije da se par razveo.

Prije par dana su Nehir Erdogan paparazzi u Turskoj uslikali sa Cem Aydınom, turskim zavodnikom, u jednom kafiću. Vidjevši bliceve ekspresno su se razišli kako bi u temelju sasjekli glasine o njihovoj vezi. Cem se krajem prošle godine razveo od supruge.

Cem Aydın, koji je došao novinarima nakon što je neko vrijeme proveo sa prijateljima za drugim stolom, rekao je: "Prijatelji, radite svoj posao, razumijem vas. Ali bit će mi drago ako nas ne vidite. Jer nema situacije."

Dajući izjavu nakon Aydına, Nehir Erdogan je kazala: "Prijatelji, ovo je mjesto vrlo blizu našoj kući. Mi smo prijatelji. Ne pišite ništa loše. Nema potrebe za iracionalnim lažima." 

S Nehir Erdogan bio je nećak a ona je napustila kafić uzevši mališana u naručje.

Melek – novu hit seriju u programu OBN Televizije gledajte od petka 14.8.2020. u 21 sat.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.