open-navfaktor-logo
search
Uzrujala je pitanja
Kolinda novinaru otela mikrofon iz ruke
Insistiranje novinara na pojašnjenju njenih odgovora o promjeni stava oko Marakeškog sporazuma, i njegova potpitanja, rezultirali su time da mu je predsjednica zgrabila mikrofon kako bi odgovorila
05.11.2018. u 16:21
get url
text

Reporter N1 televizije ispitivao je u ponedjeljak predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović o odustajanju od odlaska u Marakeš gdje bi se trebao usvojiti Globalni kompakt koji regulira pitanje legalnih migracija.

Insistiranje novinara na pojašnjenju njenih odgovora o promjeni stava oko Marakeškog sporazuma, i njegova potpitanja, rezultirali su time da mu je predsjednica zgrabila mikrofon kako bi odgovorila.

Predsjednica zgrabila mikrofon našem Hrvoju Krešiću

Prilikom odgovaranja na pitanja našeg reportera Hrvoja Krešića, predsjednica je posegnula za mikrofonom N1

Posted by N1 Hrvatska on Monday, November 5, 2018

- Hvala vam lijepa na pitanju. Odgovorila sam vam na sve. Želim dogovore - kazala je hrvatska predsjednica vidno uzrujanim glasom držeći grčevito mikrofon.

Grabar Kitarović je ranije prozvala Ministarstvo vanjskih i europskih poslova.

- Resorno ministarstvo je Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, ono je koordinator pregovora i nije odradilo svoju zadaću. Umjesto da objavljuju moju korespodenciju, imali su obavezu informirati građane o čemu je riječ, što se potpisuje odnosno ne potpisuje u Marakešu... - poručila je Kolinda Grabar Kitarović i dodala da je ministarstvo obaviješteno da ona neće ići u Marakeš.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.