open-navfaktor-logo
search
Reakcija
Komšić: Nažalost, Milanoviću se može vjerovati da je partner Hrvatske u BiH čovjek s crne liste SAD-a
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine reagovao je na današnje izjave predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića koji je, između ostalog, kazao da je član Predsjedništva Milorad Dodik partner Hrvatske u BiH.
17.01.2022. u 19:34
get url
text

- Jedino što Dodika i njegov plan razgradnje države spašava jeste usvajanje anticivilizacijskih HDZ-ovih zahtjeva za izmjene izbornog zakona, koji ne znače ništa drugo nego ubijanje, ne samo evropske, nego još bitnije od toga, i NATO perspektive BiH, i bacanje pod noge usvojenog Programa reformi, pri čemu Rusija može zadovoljno trljati ruke, a time bi dodatno ojačala i Dodikova separatistička politika.

Nešto poput toga vodi u sigurnu dezintegraciju države BiH. Dodikov ekstremizam i nasilje upravo je rezultat onog etničko-totalitarnog sistema koji Čović hoće da podeblja.

Kada Milanović govori o čovjeku sa crne liste State Departmenta kao partneru Hrvatske u BiH, u tome mu se nažalost može vjerovati - objavljeno na zvaničnoj Facebook stranici predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.