open-navfaktor-logo
search
Predizborne rasprave
Konaković brani Mandića od botova, Zahiragić: Boriš se sa fejk profilima, ne bi čudilo da ih sami pravite
Predizborne rasprave političkih aktera u BiH uveliko su počele, posebno na društvenim mrežama.
21.09.2020. u 22:59
get url
text

Jedna takva zanimljiva rasprava odigrala se večeras na Twitteru između lidera Naroda i Pravde Elmedina Konakovića i Harisa Zahiragića, člana Predsjedništva SDA.

Konaković je, naime, citirao tvit jednog korisnika ove društvene mreže, koji je Srđana Mandića, kandidata "četvorke" za načelnika Općine Centar nazvao četnikom.

- Srđana Mandića, borca Armije RBiH, SDA mašinerija naziva četnikom. SDA zvaničnici ćutke odobravaju, partneri SDA u vlasti šute. Ne mirim se sa ovim i borit ću se dok sam živ. A Srđan Mandić će, ako Bog da, biti načelnik Općine Centar - napisao je Konaković.

Ubrzo mu je odgovorio Zahiragić, kazavši mu kako se "uporno bavi zamišljenim borbama sa nekim fejk profilima i botovima, a onda iste pripisuje SDA iako veze sa SDA nemaju".

- Ne bi me čudilo ni da ih sami pravite, da bi sa njima ovako diskutovali. Kada si kod svog brata i saborca, evo kakvo mišljenje ima o rahmetli Predsjedniku - naveo je Zahiragić, citiravši u nastavku dio teksta "Ostao sam pomalo prevaren Jugosloven, čiji je autor Mandić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.