Bihać

Konjički klub Jedinstvo organizira 15. Memorijal Alija Izetbegović

Objavljeno: 24.08.2018. u 13:38

Konjički klub Jedinstvo iz Bihaća je i 15. godinu zaredom organizator i domaćin međunarodnih utrka, odnosno Memorijala "Alija Izetbegović". Kao i prethodnih godina, sutra će na bihaćkom hipodromu "Bakšaiške bare" galopirati neka od najbržih grla u regionu.

- Uživat ćemo u četiri utrke, a do sada nam je prijavljeno 30 najbržih grla u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Trudimo se da ovo ostane jedna lijepa sportska tradicija u Bihaću i da po tome budemo prepoznatljivi. Posebno smo ponosni na organizaciju Memorijalne utrke, za koju smo pripremili nagradni fond od 20.000 KM - rekao je predsjednik Konjičkog kluba Jedinstvo Zijad Tahrić.

Upravo je Memorijalna utrka među najatraktivnijim u regionu, što već duže vrijeme apostrofiraju i brojni gosti. Memorijalu će sutra, kao i unazad nekoliko godina prisustvovati i predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije