open-navfaktor-logo
search
Nakon pobjede
Krezo: Nismo igrali godinu dana, znali smo da će biti teško
Nakon što je futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala selekciju Sjeverne Makedonije, selektor bh. tima Ivo Krezo izjavio je kako je večerašnja utakmica bila očekivano teška, javlja Anadolu Agency (AA).
28.01.2021. u 21:01
get url
text

- Čestitam igračima na pobjedi kao i protivnicima na fer i korektnoj igri. Znali smo da će igra biti teška, nije se dugo igralo, nakon godinu dana prva službena utakmica i ekipa je imala malo sputane noge. Imali smo veći posjed lopte i više prilika, ali lopta nije htjela u gol. Mi smo znali da ćemo imati tešku utakmicu i cilj nam je bio da otvorimo kvalifikacije pobjedom - rekao je Krezo.

Krezo je prokomentarisao i očekivanja za susret drugog kola kvalifikacija koji futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine igra protiv Srbije u gostima 3. februara.

- Ne znam trenutno rezultat utakmice Srbija - Rumunija, ali vjerujem da ćemo imati nešto lakšu utakmicu i da će igrači dati više nego danas. Iz utakmice u utakmicu ćemo se dizati i shvatit ćemo način kvalifikacija i biti pametniji - rekao je Krezo.

Susret Rumunija - Srbija odigran u Temišvaru završio je rezultatom 2:2.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.