open-navfaktor-logo
search
Evropska liga
Lazio slavio u Francuskoj, 11 pogodaka u Španiji
Večeras su se diljem Europe igrale utakmice 3. kola Europske lige
25.10.2018. u 23:14
get url
text

U mečevima koji su se igrali u terminu od 21.00 sat, u grupi "G" Rangers je igrao bez golova protiv Spartaka iz Moskve, a Villarreal je kao domaćin savladao Rapid iz Beča sa ubjedljivih 5:0.

U grupi "H", Eintracht Frankfurt je kod kuće pobijedio Apollon rezultatom 2:0, dok je francuski Marseille izgubio od Lazija sa 1:3.

U grupi "I", Bešiktaš je u Istanbulu neočekivano poražen od Genka rezultatom 2:4, dok je norveški Sarpsborg 08 igrao neriješeno 1:1 protiv švedskog Malmoa FF.

U grupi "J", Sevilla je kao domaćin deklasirala Akhisar Genclik Spor rezultatom 6:0, a Standard Liege je savladao Krasnodar sa 2:1.

U okviru grupe "K", Jablonec je remizirao 1:1 protiv FC Astane, dok je Rennes kod kuće poražen od Dynamo Kyiva sa 1:2.

U okviru grupe "L", Chelsea je na "Stamford Bridgeu" savladao BATE sa 3:1, dok je PAOK kao domaćin izgubio od mađarske ekipe MOL Vidi rezultatom 0:2.

U mečevima koji su se igrali u terminu od 18:55 sati, u grupi "A", Zurich je kod kuće u veoma zanimljivom meču pobijedio Bayer Leverkusen rezultatom 3:2, a AEK Larnaca je remizirao 1:1 protiv ekipe Ludogoretsa.

U grupi "B", RB Leipzig je kao domaćin savladao Celtic rezultatom 2:0, dok je Salzburg slavio protiv Rosenborga sa 3:0.

FC Copenhagen je u grupi "C" doživio poraz od Slavije iz Praga rezultatom 0:1, dok je Zenit Petersburg kod kuće savladao Bordeaux sa 2:1.

U grupi "D", Spartak Trnava je izgubio od Dinamo Zagreba sa 1:2, dok je meč Anderlechta i Fenerbahčea završen remijem 2:2.

U okviru grupe "E", Sporting je kao domaćin u Lisabonu poražen od Arsenala s minimalnih 0:1, dok je i Qarabag u Bakuu istim rezultatom izgubio od ekipe Vorskla Poltava.

U grupi "F", AC Milan je kao domaćin poražen sa 1:2 od španskog Betisa, dok je Dudelange rezultatom 0:2 izgubio od grškog Olympiakosa.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.