open-navfaktor-logo
search
Fudbaler Verone
Lazović: Drago mi je zbog Brozovića i Pjanića, ali navijam za Lazio
Verona je apsolutni hit dosadašnjeg dijela italijanskog prvenstva.
13.02.2020. u 08:54
get url
text

Ekipa koju sa klupe vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, zauzima šesto mjesto na tabeli i u samo četiri dana, dva puta je krojila vrh Serie A. Najprije remijem protiv Lazija, a zatim i senzacionalnom pobjedom protiv lidera Juventusa.

Boje tima iz grada Romea i Julije brani Darko Lazović, reprezentativac Srbije. On smatra da je velika stvar za fudbal u Italiji što se vratila neizvjesnost u trku za titulu.

- Ne pamti se kada su tri kluba bila na samo bod razlike u ovoj fazi šampionata. Drago mi je što igrači iz našeg regiona imaju ključne uloge u tim ekipama. Brozović u Interu, Pjanić u Juventusu... Ako bih morao da se opredijelim za koga ću navijati u finišu prvenstva, onda je to Lazio zbog Sergeja Milinković-Savića. Ne znam da li će moći da izdrže do kraja, nemaju toliki fond igrača kao njihovi konkurenti za Scudetto, ali su svakako u top formi. Igraju napadački, lijepo za oko, napravili su seriju od 18 pobjeda zaredom i oborili mnoge rekorde. Svaka im čast - rekao je Lazović u razgovoru za agenciju Anadolija.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.