Selektor zadovoljan

Lojo: Zbog velike želje pravili smo previše grešaka, ali bitna je pobjeda

Objavljeno: 17.11.2019. u 22:37

Selektor Goran Lojo nije bio nezadovoljan angažmanom i igrom svojih igračica, pogotovo zbog činjenice da je povratak iz Rusije trajao 26 sati

FOTO: FENA

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Skenderiji sa 80:61 nadigrala Švicarsku i tako stigla do druge pobjede u kvalifikacija za Eurobasket.

Selektor Goran Lojo nije bio nezadovoljan angažmanom i igrom svojih igračica, pogotovo zbog činjenice da je povratak iz Rusije trajao 26 sati.

- Djevojke su možda malo previše željele pobjedu pa su pravile neke greške. Ipak, nama je bilo od velikog značaja da pobijedimo i to je uspješno ostvareno, te možemo biti jako zadovoljni ostvarenim, pogotovo jer smo se energetski potrošili u Rusiji - rekao je Lojo, te dodao:

- Nama naredne utakmice dolaze tek u novembru 2020. godine, najprije smo domaćin Estoniji pa onda dočekujemo Rusiju. Nadam se da ćemo već tada riješiti pitanje prolaza dalje. Svakako, moramo razmišljati samo o pobjedama, ali do tih mečeva ima još mnogo posla.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije