open-navfaktor-logo
search
Predsjednik KK Široki
"Ludnica": Svi žele na majstoricu, mogli bismo napuniti i stadion Pecaru
Jelčić je pohvalio atmosferu, te pozvao i na razinu korektnosti prema gostima iz Sarajeva
29.05.2019. u 13:52
get url
text

Košarkaši Širokog i Sparsa sutra igraju petu, odlučujuću, utakmicu fiunalne serije play-offa za prvaka Bosne i Hercegovine.

Sarajlije su u nedjelju imale meč loptu, ali su poražene na Grbavici, pa će o prvaku odlučiti sutrašnja majstorica.

- Seriju smo vratili u Široki. Navijači su nas dočekali, a naši igrači su proveli kratko vrijeme s njima i time im pokazali zahvalnost što su stalno uz nas. Drago mi je da dečki nisu dugo ostali jer se slavi nakon pete, a ne nakon četvrte utakmice.

Igrači i stručni štab sada moraju biti okrenuti jedni drugima. Moramo biti fokusirani da naglasimo zajedništvo, na svakom treningu i na svakom sastanku. Mi se spremamo, izmjenjujemo ideje kako i što za utakmicu i jednostavno tu trebamo izaći, biti fokusirani i odigrati s jednom energijom s kojom igramo tokom cijele godine. Emocije ne smiju prevladati i trudit ćemo se da budemo pravi - rekao je Danijel Jusup, trener HKK Široki, piše Jabuka.tv.

Predsjednik Igor Jelčić osvrnuo se na veliko zanimanje javnosti.

- Zanimanje za utakmicu je takvo da bismo napunili i dvoranu Pecaru i stadion Pecara zajedno. Ovo nikada nisam doživio, ali ni ljudi koji su bili prije mene u klubu. To je s jedne strane odlična stvar, a s druge mi moramo voditi računa i o sigurnosti u našoj dvorani. Naša dvorana ima kapacitet koliki ima i jednostavno moramo voditi računa o svemu. Znam da će neki ostati bez karte, ali situacija je takva kakva je i mi smo pustili onoliko karata u prodaju za koliko možemo garantovati sigurnost u dvorani - rekao je Igor Jelčić, predsjednik HKK Široki.

Jelčić je uputio apel roditeljima kako bi bilo dobro da ne dovode malu djecu na ovu utakmicu iz sigurnosnih razloga.

Također, pohvalio je atmosferu, te pozvao i na razinu korektnosti prema gostima iz Sarajeva.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.