open-navfaktor-logo
search
Napušta Želju
Luka Juričić blizu potpisa za Zrinjski?
Zimska pauza u Premijer ligi BiH tek je počela, a već mnogo priča kruži oko vodeće ekipe prvenstva - mostarskog Zrinjskog.
21.12.2021. u 21:35
get url
text

Najglasnije su bile one o odlasku trenera Sergeja Jakirovića u Dinamo i kapitena Nemanje Bilbije u Katar. Prema posljednjim informacijama, a kako piše Jabuka.tv obojica ostaju u Mostaru.

Što se tiče dolazaka, kako je Jakirović ranije najavio, doveden je mladi stoper, 19-godišnji Ivan Marić, koji je došao je iz NK Jadran Luka Ploče, a dogovorena je jednogodišnja saradnja s opcijom produženja ugovora.

Trener Zrinjskog također je ranije isticao kako želi dodatno osnažiti vezni red i pojačati napad. Već se neko vrijeme spominje povratak bivšeg Plemića, Irfana Hadžića, a jedna od želja Mostaraca je i krilni igrač Rudara iz Prijedora, Joseph Amoah.

Kako nezvanično saznaje portal Jabuka.tv, Gancu je prva opcija odlazak u MLS, a ako ne uspije dogovoriti taj transfer, Zrinjskom bi se mogao priključiti na ljeto.
Isti izvor navodi da se još jedno ime ponovno počelo povezivati s vodećom ekipom Premijer lige BiH - Luka Juričić.

Napadač Željezničara sa Zrinjskim se povezivao i ljetos. Jakirović je to potvrdio i na konferenciji za medije uoči prvog ogleda protiv Željezničara kada je rekao kako je Juričić bio njihova velika želja, ali ga nisu uspjeli dovesti. Juričić sa Željezničarom ima ugovor do kraja sezone u kojoj je do sada u 17 odigranih utakmica zabio tri gola i dodao dvije asistencije.

Juričić je u Željezničar stigao prošle godine iz Šibenika, a nastupao je i za juniore Širokog Brijega i Zrinjskog, te prvu ekipu NK Široki Brijeg za koju je skupio pet nastupa.

I Hadžić i Juričić bi bili velika pojačanja za Zrinjski, hoće li se netko od njih, ili možda čak obojica, vratiti u Mostar, trebali bi saznati uskoro.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.