open-navfaktor-logo
search
Jedna osoba uhapšena
Masovna tučnjava mladića u centru Kosovske Mitrovice, policajac povrijeđen tokom intervencije
U centru Kosovske Mitrovice sinoć nakon ponoći je izbila je masovna tučnjava u kojoj je povrijeđen policajac tokom intervencije.
06.06.2020. u 14:35
get url
text
Tučnjava u Kosovskoj Mitrovici

Do tučnjave je došlo nakon što je desetak muškaraca izašlo iz jednog kafića. Zatim je uslijedila reakcija policije koja je koristila biber sprej. KoSSev je javio da je povrijeđeno više osoba i da im je Hitna pomoć pružila ljekarsku pomoć na licu mjesta, dok su neki učesnici tučnjave prevezeni put bolnice. Situacija se smirila kad je došla interventna jedinica.

Uslijed tučnjave je jedan policijski službenik zadobio lakše tjelesne povrede, potvrdio je za KoSSev portparol kosovske policije za region Sjever, poručnik Branislav Radović.

- Oko 01 i 11 u ulici Kralja Petra došlo je do masovne tučnjava, nakon čega je intervenirala policija, a gdje je policijski službenik dobio udarac u predjelu glave i odveden je u bolnicu gdje su mu konstatirane lake tjelesne povrede - potvrdio je Radović.

O okolnostima je obaviješten istražni policajac koji je kontaktirao regionalnu istragu i dežurnog tužioca koji je naložio da se otvori slučaj – napad na službeno lice.

Osumnjičenom Srbinu Đ. M. (27) za napad na policajca određeno je 48-satno zadržavanje. Istraga je u toku.

Radović međutim, nije mogao da potvrdi ovog jutra da je tokom sinoćnje tučnjave više osoba povrijeđeno. Navodi da se čeka novi, detaljniji izvještaj.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.