open-navfaktor-logo
search
Poruka
Mehmedović o sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH: U strahu su velike oči
Šemsudin Mehmedović, zastupnik SDA u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, reagirao je na izjave Dragana Čovića, predsjednika HDZ-a BiH, date tokom sjednice Predsjedništva HDZ-a, kao i na same zaključke sjednice. Sjednica je održana u Sarajevu.
28.06.2021. u 20:48
get url
text
Šemsudin Mehmedović, Dragan Čović

- Sada u Hrvata u BiH nije stoni grad Mostar danas stoluju u Sarajevu! 

VEZANI TEKST - Čović: Nalazimo se u završnici Izbornog zakona, što se tiče SDA, taj smo posao manje-više završili

Sjednica bosanskohercegovačke vrhuške HDZ-a koja je održana u Sarajevu pokazala je da ova najveća stranka bosanskih Hrvata gubi kompas. Poistovjećujući se sa HNS-om koji će ako zatreba biti u stalnom vanrednom zasijedanju očigledno je da su otvoreno donijeli svoje mišljenje u Sarajevo. Kao sateliti su bili produžena ruka Zagreba, a danas su konačno potvrdili da je HDZ BiH zvanični Zagreb. 

Vrijeđajući inteligenciju predstavnika najvećih institucija Evropske unije i predstavnika međunarodne zajednice danas su svima priprijetili. U strahu su velike oči, pa iz toga razloga i ovolika panika. Hrvati Bosne i Hercegovine moraju znati da su Bosanci i Hercegovci, politike su prolazne kao i ova HDZ-ova. Njihova domovina je naša zajednička država i niko im je neće oduzeti - napisao je Mehmedović na svom Facebook profilu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.