open-navfaktor-logo
search
Poruka na Twitteru
Modrić oštro odgovorio na najvruću temu u Hrvatskoj
Posljednjih se dana nagađalo kako bi se utakmica umjesto u Rijeci, kako je prvobitno planirano, trebala igrati u Zagrebu
16.10.2019. u 22:40
get url
text

Kapiten fudbalske reprezentacije hRVATSKE oglasio se na Twitteru i oštro odgovorio na goruće pitanje u hrvatskom fudbalu, a to su posljednji događaji oko domaćinstva utakmice protiv Slovačke u posljednjem kolu kvalifikacija za EURO 2020.

Posljednjih se dana nagađalo kako bi se utakmica umjesto u Rijeci, kako je prvobitno planirano, trebala igrati u Zagrebu, a dio medija je objavio kako su upravo igrači tražili drugi stadion.

- Sa Slovačkom u Rijeci, istom strašću kao u svakom gradu Hrvatske. Igrači ne odlučuju gdje. Zato nema skrivanja iza ekipe kad se krivo procjenjuje - napisao je Modrić na Twitteru.

Hrvatski nogometni savez u srijedu je prekinuo sva nagađanja objavivši kako će se ključni ogled Vatrenih u borbi za EURO 2020. protiv Slovačke igrati 16. novembra u Rijeci na stadionu Rujevica.

Hrvatskoj je u posljednjem kvalifikacijskom susretu u grupi E protiv Slovačke potreban barem bod kako bi osigurala jednu od prve dvije pozicije koje vode na EURO.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.