open-navfaktor-logo
search
Trener Sarajeva
Musemić nezadovoljan rezultatom, ali ne i igrom
Šerbečić je odigrao sjajan meč iako je došao prije par dana. Oremuš također, jako je kvalitetan igrač i on je došao nedavno, rekao je Musemić
09.07.2019. u 22:28
get url
text

Škotski prvak Celtic večeras je na Koševu pokazao da se i najmanje greške u mečevima kakvi su kvalifikacioni susreti za Ligu prvaka skupo plačaju.

Golovima Johnstona, Edouarda i Sinclaira, klub iz Glasgowa je preokrenuo rezultat, nakon što je Oremuš u 29. minuti Sarajevo doveo u vodstvo.

Nakon utakmice trener bh. prvaka Husref Musemić kazao je kako igrom može biti zadovoljan, ali ne i ishodom utakmice.

- Rezultatom ne mogu biti zadovoljan. Moji igrači su odigrali jako kvalitetno prvo poluvrijeme, ali u nastavku smo pali. Iz jednog šuta u prvom dijelu smo primili gol, šta je tu je. Protivnik je izuzetno kvalitetan i to je znao da iskoristi - kazao je Musemić, a zatim dodao:

- Smatram kako ovo nije naš maksimum, igrači su tek došli sa priprema, ja nemam vagu da mjerim koliko smo spremni. Spornu situaciju kada je oboren Rahmanović ne bih komentarisao.

Osvrnuo se Musemić i na igru mladog bh. reprezentativca Besima Šerbečića, koji je prije svega nekoliko dana stigao na Koševo, ali i na nastup strijelca jedinog gola za Bordo tim, Mirka Oremuša.

- Šerbečić je odigrao sjajan meč iako je došao prije par dana. Oremuš također, jako je kvalitetan igrač i on je došao nedavno tako da ne možemo biti nezadovoljni - naglasio je Musemić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.