open-navfaktor-logo
search
Strateg Sarajeva
Musemić pred revanš s BATE-om: Rezultat iz prve utakmice nije bio realan
Bordo tim je poražen s 2:1 u prvom susretu koji je odigran na Bilinom polju, no bh. prvak nije bio inferioran u ovom susretu
14.08.2019. u 19:11
get url
text

Fudbalski klub Sarajevo sutra od 19 sati igra revanš-susret 3. pretkola Evropske lige protiv BATE Borisova.

Bordo tim je poražen s 2:1 u prvom susretu koji je odigran na Bilinom polju, no bh. prvak nije bio inferioran u ovom susretu.

- Imamo negativan rezultat iz prve utakmice gdje ćemo sutra učiniti sve da ga popravimo i dovedemo utakmicu u neizvjesnost. Mislim da rezultat iz prve utakmice nije realan, ali to je fudbal. BATE Borisov je iskoristio svoje šanse mi nismo, i nadamo se da ćemo sutra imati više sreće i umijeća u onim šansama koje ćemo stvoriti. Nisu svi ozdravili, Ahmetović je došao sa nama, on će sutra sigurno igrati, ali vidjet ćemo koliko - rekao je Husref Musemić.

Kapiten Sarajeva Krste Velekoski svjestan je da Bordo tim ima negativan rezultat iz prvog susreta.

- Znamo da imamo negativan rezultat iz prve utakmice. Nažalost nismo iskoristili svoje šanse koje smo imali tamo, sutra se nadam da ćemo imati malo više koncentracije u završnim situacijama i da ćemo uspjeti postići više golova od protivnika jer smo zbog toga i došli, želimo proći u play off Evropa lige - rekao je makedonski internacionalac.

Utakmica između BATE Borisov - Sarajevo na rasporedu je u četvrtak 15. augusta sa početkom u 19 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.