open-navfaktor-logo
search
Vrijeme
Na Bjelašnici danas - 14 stepeni, sutra u Bosni snijeg, u Hercegovini vedro
U Hercegovini je danas pretežno vedro. U ostatku zemlje pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u centralnim i istočnim područjima Bosne je zabilježen slab snijeg.
08.03.2022. u 14:27
get url
text

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -14; Sokolac -3; Sarajevo, Srebrenica 0; Bugojno, Livno 1; Jajce 2; Bijeljina, Tuzla 3; Banja Luka, Gradačac, Zenica 4; Bihać, Doboj, Sanski Most 5; Mostar, Prijedor 6; Grude, Trebinje 8 i Neum 9 stepeni.

Sutra se u Bosni očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno vedro. U centralnim i istočnim područjima Bosne povremeno sa slabim snijegom. Više padavina u večernjim satima. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjerena do jaka bura. Jutarnja temperatura od -6 do 0, na jugu do 2, a dnevna od 0 do 6, na jugu do 10 stepeni.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne i tokom noći je moguć slab snijeg. Jutarnja temperatura oko -5, a dnevna oko 2 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.