open-navfaktor-logo
search
Zvijezda serije "Halka"
Na TV-u je muče ljubavni jadi, a u privatnom životu je zavela kolegici muža, pa ga onda ostavila?
Zvijezda serije "Halka", koju u programu OBN TV možemo pratiti radnim danima od 22 sata, Hande Erçel, turska je ljepotica zavodljivog pogleda koju publika budno prati, a sada vam donosimo i zanimljivosti iz života ove slavne dame.
17.09.2020. u 10:55
get url
text

Serija "Halka" postala je hit čim se pojavila na TV ekranima. Prekrasna Hande Erçel je nepredvidiva kćer mafijaša İskendera Akaya. Želi raditi s ocem koji to ne odobrava, pa sama poduzima male korake u tom pravcu kako bi se iskazala. Takmičit će se s Irem za Cihangirovu naklonost. Drukčija je od nje, zna što hoće i ne boji se to pokazati. Veza s Cihangirom će joj pružiti mogućnost da odraste i sazrije.

Hande će uskoro napuniti tek 27 godina, a već je ostvarila uspješnu karijeru i u Turskoj i u inostranstvu. Svoju je karijeru počela graditi kao model, da bi se potom okušala i proslavila glumom. Hande je odrasla s djedom i bakom te sestrom koja je također glumica. Prvu veću ulogu dobila je u seriji "Luda učionica na fakultetu", a nakon toga je glumila u seriji "Drvo života". Potom je usijedila i serija "Kćeri sunca" koja je Hande lansirala u zvjezdanu orbitu,a ubrzo se proslavila i u drugim zemljama. Naime, turske serije trenutno su iznimno popularne diljem svijeta, pa i u BiH. 

Ova crnokosa ljepotica tvrdi da bi se voljela okušati i u Hollywoodu, a ništa protiv ne bi imala ni da snimi film s velikim holivudskim glumicama poput Natalie Portman i Penelope Cruz.

Iako je gledaoci gledaju kako se muči s ljubavnim jadima, ova ljepotica u privatnom životu navodno nema tih problema. Prije dvije godine turski tabloidi su brujali o njoj jer je Merve Bolugur, drugoj turskoj glumici, preotela muža, pjevača Murata Dalkılıça. 

Glumica se nikada nije izjasnila po pitanju toga što se dogodilo netom prije razvoda Merve i Murata, no šuškalo se da je Hande navodno iskoristila bračnu krizu i zavela pjevača, a njen Instagram vrvi fotografijama s njihovog ovogodišnjeg zajedničkog ljetovanja, iako sada tvrdi da je solo. Turski tabloidi tako tvrde da je pjevača na kraju ostavila slomljenog srca. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.