open-navfaktor-logo
search
Nervoza zbog protesta
Nakon Brnabić i Vučićev propagandist se iznervirao, napustio studio Pinka i voditelju poručio da jede g**na
Nebojša Krstić, jedan od propagandista režima Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, se tokom specijalne emisije na TV Pink o protestima iznervirao i napustio studio, te tom prilikom uputio prostački izraz. Prethodno je prostačkim uvredama opoziciju u Skupštini Srbije "počastila" premijerka Ana Brnabić.
20.05.2023. u 10:02
get url
text
get url
text

- Dozvoli mi samo da kažem - rekao je Krstić dok je govorio Saša Milovanović, glavni i odgovorni urednik Srpskog telgrafa.

VEZANI TEKST - Brnabić podivljala u Skupštini, udarila u mikrofon i opoziciju nazvala govnarima

Na šta je Predrag Sarapa, TV voditelj, nastavio: "Evo saobraćaj se odvija neometano…", a kad je Krstić već napuštao studio, Sarapa mu je rekao: "Izvolite gospodine Krstiću".

Krstić: "Ma jedi g**na više".

Inače u tom trenutku je Pink prikazivao snimak ispred Skupštine Srbije, gdje je ostala manja grupa ljudi, dok su demonstranti već uveliko bili na auto-putu na Novom Beogradu i Gazeli.

Sinoćnji treći po redu skup protiv nasilja okupio je više desetaka hiljada ljudi.

Povod za proteste koji se održavaju u Beogradu, ali i u mnogim drugim gradovima Srbije, jesu dvije tragedije koje su nas zadesile prošle sedmice, kada je u stravičnim pucnjavama u OŠ "Vladislav Ribnikar" i u selima u okolini Smedereva i Mladenovca.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.