open-navfaktor-logo
search
Trener Tuzla Cityja
Nalić najavio mogući odlazak: Ne znam da li ću biti taj koji će voditi ekipu sljedeće sedmice
Šef stručnog štaba Tuzla Cityja, Zlatan Nalić, preuzeo je odgovornost za težak poraz svog tima na domaćem terenu od Zrinjskog.  
16.10.2020. u 17:50
get url
text

Plemići su zasluženo slavili s 4:0, a da su bili konkretniji u završnici u drugom poluvremenu, mogli su Tuzlaci doživjeti pravu katastrofu.

VEZANI TEKST - Zrinjski na Tušnju potopio Tuzla City, hat-trick Miloša Filipovića

- Dosta je nezgodno stajati i obrazlagati ovakvu utakmicu. Zbog toga kao trener i glavni odgovorni za ovu igru želim da se izvnim svim navijačama i preuzimam odgovornost za ovo što se desilo, a to bi i igrači trebali. Imali smo danas ekipu Zrinjskog koja je dosta dobro. Ovo je prvi put da nas je neko nadigrao, u svim segmentima su bili bolji i ja im čestitam na svemu. Mi se nismo pridržavali našeg plana koji je bio potpuno suprotan ovoga. Na terenu to nije izgledalo, cifre su neprijatne i za nas i za klub i za navijače - kazao je Nalić za kanal Arena Sport nakon utakmice, dodavši:

- Kao što sam rekao, ovo je prvi put da smo mi odigrali loše, poslije osam-devet utakmica i rezultiralo je nezgodnim rezultatom. Naše ambicije i moje ambicije se ne mijenjaju. Ja se nadam da ćemo mi iz ove utakmice izaći još jače. Imali smo četiri odsutna igrača, vraćaju se tri, ostaje još samo Barišić i vidjećemo kako će ovo da se razvija. U ovakavim okolnostima ja i ne zma da li ću ja biti taj koji će voditi ekipu sljedeće sedmice.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.