Banja Luka

Napredak u istrazi napada na Vladimira Kovačevića

Objavljeno: 10.09.2018. u 11:08

Novinar BN televizije Vladimir Kovačević, koji je 26. augusta fizički napadnut u Banjoj Luci, dobio je informacije iz Policijske uprave Banja Luka da ima napretka u istrazi, te da bi policija trebalo da saopći detalje

FOTO: FENA

I Upravni odbor banjalučkog Kluba novinara pozvao je tužilaštvo i policiju da hitno oglase o napretku u istrazi uz napomenu da bi redovno trebali da informišu javnost u vezi s ovim slučajem s obzirom na to da je izazvao veliku pažnju i uznemirenost.

Također napominju da je neophodno istragu dovesti do kraja, odnosno pronaći nalogodavce napada i otkriti motiv kako bi, naveli su u saopćenju, Vladimir Kovačević, njegova porodica, ali i šira javnost bila bezbjednija.

U Klubu novinara Banja Luka danas je održan drugi sastanak članova Upravnog odbora Kluba, kolegica i kolega sa Vladimirom Kovačevićem.

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije