open-navfaktor-logo
search
Druga liga Centar
Navijači dva puta utrčali na teren, fudbaleri Krivaje spriječili obračun s gostima
Ako je suditi prema izvještaju delegata s ovoga meča, čini se da je fudbal danas bio u drugom planu
05.10.2019. u 21:03
get url
text

U nižim ligama bh. fudbala nikada nije dosadno. U susretima ovih takmičenja česte su scene koje nemaju veze sa zdravim razumom, a kamoli sa sportom ili fudbalom. Tako je danas bilo i na susret Druge lige Centar u kojem su bodove podijelili Krivaja i Stupčanica (2:2).

Ako je suditi prema izvještaju delegata s ovoga meča, čini se da je fudbal danas bio u drugom planu.

Naime, navijači domaćeg tima u dva navrata su utrčavali na teren, a veći incident je na kraju ipak nekako spriječen.

- Prilikom dosuđivanja kaznenog udarca došlo do ulaska domaćih navijača u teren. Veći incident spriječen brzom reakcijom domaćih igrača. Po završetku utakmice domaći navijači ponovo ušli na teren te je došlo do velike gužve i naguravanja ispred službenih prostorija sa gostujućim igračima i službenim licima gostujuće ekipe. Službeni predstavnici i igrači domaće ekipe u tim momentima ponijeli se korektno te spriječili veći incident - naveo je delegat utakmice Ensar Tičić u svom kraćem izještaju.

 

Nemile scene nakon utakmice u Zavidovićima. Naime, desio se ulazak domaćih navijača na teren i pred svlačionicu gostujuće ekipe nakon završetka utakmice. Ovakvo iskazivanje nezadovoljstva i ponašanje se sigurno neće vidjeti kada utakmicu organizuju ekipe koje pristalice današnjeg domaćina smatraju "selima" i "zabitima". Nakon minulih dešavanja u Olovu na utakmici Stupčanice i Vis Simm Bau, ponovo imamo ovakve istupe.. koja je mjera da se ovakve stvari ne dešavaju i da im konačno stanemo u kraj ?

Posted by Druga liga on Saturday, October 5, 2019
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.