open-navfaktor-logo
search
Njemački golman
(Ne)realna opcija: Hajduk dovodi Manuela Neuera?
Iz dva izvora čuli smo kako predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić u tajnosti dogovara dolazak jednog od najboljih golmana svijeta u zadnjem desetljeću... No, isto tako ima u klubu onih koji kažu da je to sanjarenje.
08.06.2023. u 18:37
get url
text

Transfer "bombu" i dolazak Manuela Neuera na Poljud objavio je portal 24sata.hr. Neuer je praktički skoro cijelu karijeru u dresu Bayerna, no nakon što je slomio nogu na skijanju, odnos s bavarskim klubom mu se drastično pokvario.

Bavarci su ljuti na njega jer je nakon Svjetskog prvenstva u Katru otišao skijati, a odnos je dodatno urušio otkaz Toniju Tapaloviću, njegovom najboljem prijatelju i Hrvatu koji je bio dugi niz godina trener golmana.

- Neuer je već stalni gost u Dalmaciji gdje svako ljeto boravi za vrijeme praznika. Prošle godine je u Hrvatsku čak došao biciklom, a znao je i častiti lokalno stanovništvo.

Na jednom izletu u Dubrovniku dobio je i golmanski dres Hajduka, domaćini su ga pozvali u Hajduk, a on im je to i obećao. Istina, obećali su mnogi, no da ispuni obećanje, vjerojatno da bi Split gorio na dočeku sjajnog njemačkog golmana koji ulazi u 38. godinu života - piše Gol, napominjući kako je Neuer u Hrvatskoj kupio i kuću.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.