Neki mogu sve

Nova komunikacijska platforma Mg Mivele i nova voda bez mjehurića

Objavljeno: 06.05.2019. u 10:37

Sa Mg Mivela vodom, bez obzira koju izaberete, budite sigurni da ste napravili pravi izbor

FOTO: Mg Mivela

Uz volju, realizacija svih dnevnih obaveza na poslu i kod kuće postaje zadovoljstvo, i kada se uz to vodi računa o zdravlju, tada je sve moguće. Upravo na ovom konceptu, zasnovana je nova Mg Mivela komunikacijska platforma.

Kada uz sebe imate vodu kao jedinstveni prirodni izvor magnezija, koja u jednom litru sadrži gotovo cjelokupni preporučeni dnevni unos ovog minerala, potrebnog za stvaranje energije, smanjenje umora, pravilan rad mišića i srca, tada možete da postignete sve.

Da neki zaista mogu sve, dokazali su i iz Mg Mivele jer su sada svim ljubiteljima negazirane vode omogućili da uživaju u novoj Mg Miveli. Nova, negazirana Mg Mivela, pored hidratacije osiguraće vam 343 mg magnezija u litri vode, tako da u njenom osvježavajućem ukusu i kvaliteti mogu uživati svi oni koji vole vodu bez mjehurića.

Sa Mg Mivela vodom, bez obzira koju izaberete, budite sigurni da ste napravili pravi izbor. Bićete hidrirani, osigurati ćete dnevnu dozu magnezija i imaćete dovoljno snage, energije i volje za sve izazove koji su pred vama!  Neki mogu sve, budite i vi među njima.

Izvor:   Marketing

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije