open-navfaktor-logo
search
Centar Portlanda
Nurkić opet "zakucao" navijača komentarom na Facebooku
Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić odigrao je prvu presezonsku utakmicu, u kojoj su njegovi Portland Trail Blazersi poraženi od Golden State Warriorsa rezultatom 107:121.
08.10.2021. u 00:23
get url
text

Nurkić je u tom susretu na parketu proveo nešto više od 22 minute te ubacio 15 poena, uhvatio deset lopti i upisao četiri asistencije.

VEZANI TEKST - Na Facebooku "prozivao" Nurkića, a onda mu bh. centar žestoko replicirao

Bh. centar odrađuje posljednju godinu aktuelnog ugovora sa timom iz Oregona, a pojedini portali koji prate Portland već spekulišu da li bi Nurkić u ovoj sezoni mogao ostvariti svoj cilj da zaigra na All-Star meču, a jedna od njih je i Blazersedge.com.

Tekst koji je spomenuti portal podijelio na svojoj Facebook stranici izazvao je mnogo komentara.

U jednom od njih jedan od korisnika ove društvene mreže Dick Tate konstatovao je kako Nurkić neće zaigrati na All-Star meču jer za to nema dovoljno samopouzdanja i kontrole.

Ubrzo je košarkaški fan dobio odgovor, i to od Nurkića lično.

- Uredu Dick - napisao je najbolji bh. košarkaš u svom komentaru za koji je u kratkom vremenu dobio više od 1.000 lajkova.

"Zakucao" je Nurkić, i to sa stilom. Nije trošio mnogo riječi, a nije mu ovo prvi put da radi ovakve stvari. Nadati se da ćemo da ove sezone gledati u najboljem NBA izdanju do sada.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.