open-navfaktor-logo
search
Reagirala policija
Objavljen snimak nadzorne kamere: Masovna tučnjava u kafiću, dvije osobe završile u bolnici
U tučnjavi je povrijeđen i vlasnik kafića, koji je u trenutku izbijanja tučnjave radio kao konobar
19.01.2020. u 15:21
get url
text
Tučnjava u Međimurju
get url
text

U noći sa subote na nedjelju došlo je do žestoke tučnjave u kafiću u Kotoribi (Hrvatska), javlja portal eMedjimurje.

U tučnjavi je povrijeđen i vlasnik kafića, koji je u trenutku izbijanja tučnjave radio kao konobar. Na lice mjesta vrlo brzo je došla i policija. Tučnjava je zabilježena nadzornom kamerom.

Vlasnik kafića je na vlastitu odgovornost pušten iz bolnice, a novinarima portala eMedjimurje opisao je napad.

- U kafić je došla grupa muškaraca, pripadnici romske nacionalne manjine. Najprije su me molili da im posudim alkohol, a zatim da im prodam. Nisu imali ambalažu, a ja sam ih potom odbio. Nakon toga su krenuli vikati i praviti nered pa sam im ponovio da im neću prodati ništa budući da su uz sve to bili i pijani. Kada sam ih drugi put odbio, nasrnuli su na mene. Pokušavao sam riješiti sve riječima, ali nije se moglo. Jedan me krenuo udarati šakama, a drugi mi je glavu razbio pepeljarom. Sve je bilo puno krvi, nisam ništa vidio od količine krvi koja mi se slijevala i po očima - rekao je vlasnik kafića.

U bolnici je, prema riječima vlasnika kafića, završio još jedan muškarac.

- Ne znam kako je on završio, vjerovatno ga je neko u tom haosu zamijenio sa mnom, budući da smo obojica bili obučeni u crno - rekao je vlasnik kafića.

O tučnjavi se oglasila i lokalna policija.

- U noći sa subote na nedjelju u Kotoribi u Ulici Stjepana Radića u ugostiteljskom objektu povrijeđene su dvije osobe u tučnjavi troje muškaraca, 42-godišnjaka, 32-godišnjaka i 24-godišnjaka. Povrijeđeni 42-godišnjak i 32-godišnjak zadržani su na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec. Policija trenutno provodi kriminalistička istraživanja - poručili su iz međimurske policije.

Snimak nadzorne kamere pogledajte OVDJE.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.