open-navfaktor-logo
search
Golman Zmajeva
Ogorčeni Burić još jednom "opleo" po EHF-u: Ne bojimo se nikoga u grupi i da nas ima samo trojica
Susret drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine koji se sutra od 20 sati trebao igrati u Bugojnu između BiH i Austrije odgođen je odlukom EHF-a.
07.11.2020. u 18:03
get url
text

Da, dobro ste pročitali, odlukom EHF-a. Istog onog koji je prije nekoliko dana odbio zahtjev Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine za odgodom utakmica prva dva kola kvalifikacija za EURO 2022. godine, zbog činjenice da je koronavirus desetkovao naš nacionalni tim.

VEZANI TEKST - EHF odgodio utakmicu Bosna i Hercegovina - Austrija

Benjamin Burić jedan je od onih koji uvijek kažu ono šta misle, a golman naše selekcije već odavno nema lijepo mišljenje o Evropskoj rukometnoj federaciji, koja je današnjom odlukom samo potvrdila da Burićevo rezonovanje stvari nije pogrešno.

- Utakmica protiv Austrije se ne igra, kaže EHF, koji nam nije htio odgoditi utakmicu protiv Njemačke zbog pretrpanog rasporeda!!? Zbog zdravlja svih nas, možda je i bolje da se ne igra, a nadam se da žemo je igrati pred punim tribinama sljedeći put! Ne bojimo se nikoga u grupi i da nas ima samo trojica, dali bismo sve od sebe, ali će to morati sačekati sljedeću priliku - poručio je Burić u objavi na svojoj zvaničnoj Facebook stranici, te dodao:

- Hvala vam svima na porukama podrške i jedva čekam da vas vidim na tribinama, kada ovo ludilo prođe!

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.