Gol našeg Edina Džeke igrači Atalante anulirali su za devet minuta igre u nastavku, a strijelci su bili Palomino u 50. i Pašalić u 59. minuti.

Rimljanima je ovo bila peta utakmica bez pobjede (četiri poraza i jedan remi računajući i Kup Italije), a da stvar bude gore u 2020. godini u prvenstvu su odigrali sedam utakmica i osvojili smo četiri boda (pobjeda protiv Genoe 3:1 i remi sa Lazijom 1:1).

Rezultatska kriza udaljila ih je od Lige prvaka (za 4. mjestom zaostaju šest bodova), a opasno su ugrozili i plasman u Evropsku ligu.

Prema pisanju pojedinih italijanskih medija Paulu Fonseci opasno se "trese stolica", a uspije li "preživjeti" do nerednog vikenda posao će mu ovisiti o ishodu utakmice protiv Leccea...

- U ovom je trenutku važno je raditi na psihičkoj pripremi igrača. Mislim da imamo problem s mentalnog, a ne fizičkog stajališta. Protiv Atalante nije lako igrati. Imaju jaku ekipu. Odigrali smo dobru utakmicu i ne mogu reći ništa loše o igračima - rekao je Fonseca nakon utakmice, dodavši sa se nada plasmanu u Ligu prvaka:

- Još vjerujem ovoj ekipi. Imamo još 14 utakmica, teško je, ali sve ekipe gube bodove u prvenstvu i mislim da je to moguće.