open-navfaktor-logo
search
Suđenje u Milanu
Perišić svjedočio u aferi u kojoj su glavne uloge Wanda Nara i Brozović
Ivan Perišić jučer se vratio u Milano.
26.01.2023. u 17:33
get url
text

Fudbalski reprezentativac Hrvatske nije raskinuo ugovor s Tottenhamom i došao u Inter, nego je boravio u Italiji kako bi svjedočio na suđenju protiv italijanskog paparazza Fabrizija Corone.

Coronu su tužili bivši Perišićevi saigrači Marcelo Brozović i Mauro Icardi, te Icardijeva bivša supruga Wanda Nara, a sve zbog objave da je Wanda 2019. prevarila Icardija u aferi s Brozovićem. Italijan je 2019. godine u svom časopisu napisao tekst pod naslovom: "Mauro Icardi se razvodi od supruge - Wanda Nara prevarila partnera s Marcelom Brozovićem".

Nije poznato zbog čega je Perišić pozvan kao svjedok, ali se zna da je on od suda kažnjen s 500 eura jer se nije pojavio na ročištu u oktobru.

Gazzetta dello Sport piše da je igrač Tottenhama jučer bio na sudu u Milanu na kojem se nije pojavio Icardi, te je po automatizmu poništena njegova tužba protiv Corone. No, Brozović i Nara i dalje traže odštetu od novinara.

Nara je još prošle godine kao svjedok izjavila da nije bilo nikakve afere s Brozovićem te da je ta priča zakuhala probleme zbog kojih je Icardi morao napustiti Inter.

- Rekli su mu da mora otići. Morao je promijeniti čak i menadžera. Mi smo tradicionalna porodica i ta nam je priča uzrokovala velike probleme. Moja su djeca u školi doživjela zlostavljanje. A ništa u toj priči nije istinito - rekla je tada Argentinka, koja se nekoliko mjeseci kasnije razvela od Icardija.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.