open-navfaktor-logo
search
Čuo se prasak
Pobjegli u posljedni čas: U Hrvatskoj izgorio autobus koji je bio pun djece
Prvo smo čuli prasak. Jak prasak. Kao da je nešto eksplodiralo. Svi smo se pogledali. Nakon toga je počelo nešto smrdjeti i dimiti se...
13.06.2019. u 17:55
get url
text
get url
text

Autobus pun djece zpalio se danas oko 12.30 sati u hrvatskoj, na autoputu kod Grobnika u smjeru prema Rijeci. U autobusu je bilo 30-ak djece, vozač i dvoje odraslih, a niko od njih nije povrijeđen.

Index.hr saznaje da su autobusom na turnir u Labinu putovali mladi nogometaši Nogometnog kluba Zmaj iz Makarske. Radi se o dječacima u dobi od 10, 11 godina. U autobusu je bilo njih 30-ak, dva trenera te vozač.

- Prvo smo čuli prasak. Jak prasak. Kao da je nešto eksplodiralo. Svi smo se pogledali. Nakon toga je počelo nešto smrdjeti i dimiti se. Vozač je naglo zakočio i počeo se derati da svi hitno trčimo van... Vikao je - bježite, skačite, ostavite sve što imate, samo što prije izađite - ispričao je Indexu jedan od sudionika nesreće.

Djeca su u autobusu ostavila sve što su imala sa sobom i, sva sreća, na vrijeme napustila autobus.

Kako nam kaže jedan od sudionika nesreće, samo 15-ak sekundi nakon što su svi napustili autobus i udaljili se 10-15 metara od njega, već je cijeli bio u plamenu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.