Mjesečni kuponi prodavat će se za radnike, vanredne studente, nezaposlene osobe, uposlenike MUP-a, privremene penzionerske kupone, strane penzionere, bračne drugove penzionera, invalide, šehidske porodice, ratne vojne invalide i dobitnike ratnih priznanja i odlikovanja.

Napominjemo da je period važenja pretplatnih karata za mart 2020. godine za učenike osnovnih i srednjih škola, redovne studente i penzionere produžen do 31.12.2020. godine.

Učenici 1. razreda srednjih škola koji nisu uradili iskaznicu za javni gradski prijevoz mogu to učiniti na prodajnim mjestima Ćumurija, Otoka, Dobrinja, Vogošća i Ilidža.

Podajna mjesta Ćumurija, Otoka, Dobrinja i Ilidža radnim danima od 01. do 10. decembra radit će od 07 do 16.30 sati, a od 11. decembra do kraja mjeseca od 07 do 15 sati.

Prodajna mjesta Alipašin Most, Nedžarići, Stup-pothodnik, Hadžići i Vogošća radnim danima rade od 07 do 15 sati.

Sva prodajna mjesta u subotu, 05. decembra radit će od 08 do 13.30 sati.

Prodaja radničkih kupona zone A, pored uobičajenih prodajnih mjesta, vrši se i na kioscima GRAS-a koji se nalaze na Baščaršiji, Domu Armije, Marijinom Dvoru, Željezničkoj stanici, Čengić Vili i Vogošći, navodi se u saopćenju GRAS-a.