open-navfaktor-logo
search
Tri kategorije
Podrška Općine Centar malonogometnom Bajramskom turniru
Tradicionalni malonogometni Bajramski turnir u maloj dvorani KSC Skenderija održat će se 12. i 13. augusta 
06.08.2019. u 17:34
get url
text

Načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić primio je delegaciju Organizacionog odbora tradicionalnog 28. Bajramskog turnira u malom nogometu. Ovaj turnir već godinama organizuje MFK i FK Vrbanjuša.

Predsjednik Organizacionog odbora Elvir Švrakić se zahvalio načelniku Ajnadžiću i Općini Centar na kontinuiranoj podršci ovom, kako je istakao, izuzetno značajnom turniru. 

- Naredne sedmice, 12. i 13. augusta održava se 28. po redu tradicionalni malonogometni Bajramski turnir u maloj dvorani Kulturno-sportskog centra Skenderija. Ove godine na turniru će učestvovati ekipe iz cijele Bosne i Hercegovine i regiona u tri kategorije: seniorska, veteranska i pioniri malog fudbala, a ulaz je slobodan. Zatvaranje turnira i proglašenje pobjednika planirano je za 13. august u 18 sati u maloj dvorani KSC Skenderija. Općina Centar pomaže u organizaciji ovog važnog sportskog događaja i na tome smo neizmjerno zahvalni - istakao je Elvir Švrakić, predsjednik Organizacionog odbora.

Načelnik Ajnadžić je naglasio da Općina Centar i ove godine, kao i do sada podržava Bajramski turnir.  Alija Braco Hadžiosmanović, direktor turnira, se zahvalio načelniku Ajnadžiću na pruženoj podršc i Organizacionom odboru, navodi se u saopćenju Općine Centar.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.