open-navfaktor-logo
search
Strava u Zagrebu
Policija utvrdila identitet djevojke čije je tijelo pronađeno umotano u tepih
Zagrebačka policija utvrdila je identitet djevojke čije je mrtvo tijelo umotano u tepih pronađeno u novozagrebačkom naselju Sopot.
16.02.2020. u 13:24
get url
text
U Zagrebu pronađeno tijelo djevojke
U Zagrebu pronađeno tijelo djevojke

Jučer je oko 7.20 sati u naselju Sopot u Novom Zagrebu, na ulazu u podrum zgrade pronađeno tijelo mlađe ženske osobe, koje je bilo umotano u tepih.

Policija je danas objavila kako je utvrdila identitet mrtve djevojke, dodavši kako se radi o maloljetnici, prenosi Index.hr.

Uzrok smrti još uvijek nije poznat.

- Inače nas probudi lavež pasa, ljudi koji prodaju krompir i zelje, a jutros su to bile sirene, buka i lupanje policajaca na vrata - kazala je stanarka Zemljakove ulice.

Nakon što je tijelo pronađeno, pozvana je hitna pomoć, a u 7.30 policija je već ogradila teren i započela kriminalističko istraživanje.

- Sva se naježim kada se sjetim buke koja je možda prethodila njenoj smrti. Dvojica muškaraca su se oko 5 sati glasno prepirala, odjekivalo je cijelom zgradom. Nakon toga se čuo ženski vrisak i sljedeće što znam, ispred nekadašnjeg skloništa iz vremena Domovinskog rata pronađena je mrtva djevojka - prepričala je Sopoćanka.

Da je riječ o prirodnoj smrti, kaže predsjednik gradske četvrti Novi Zagreb - istok Milenko Arapović, policija bi to najvjerovatnije odmah potvrdila.

- Kako se sve dogodilo u sumnjivim okolnostima, istraga će potrajati - kaže Arapović.

Kako neslužbeno saznaju, na tijelu djevojke nije bilo otvorenih rana.

- Zgrozim se od pomisli da ju je možda netko zadavio. Strah nas je sve. Povukli smo se u stanove i ne izlazimo. Inače je ovdje mnogo življe, pogotovo kada je sunčan dan - kaže stanarka s prvog sprata zgrade ispred koje je pronađeno tijelo.

Policija je, dodaje, obilazila stanove ispitujući stanare jesu li vidjeli nešto sumnjivo, a raspitivali su se i je li neko čuo da počinitelji vuku tepih ulicom.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.