Apsolutni hit

Portugalac pojačao Lille, klupski grafičar mu preuzeo slavu

Objavljeno: 24.08.2019. u 14:47

Nakon potpisa Sanchesa apsolutni hit na društvenim mrežama postala je osoba koja je zadužena za dizajn, grafiku i društvene mreže u Lilleu

Renato Sanches

FOTO: TWITTER / LOSC Lille EN

Portugalski 22-godišnji fudbaler Renato Sanches u petak je i zvanično postao novi igrač francuskog Lillea s kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

Klub na čijoj je klupi svojevremeno sjedio i naš Vahid Halilhodžić brzo je uspio s Bayernom dogovoriti uvjete oko kupovine portugalskog reprezentativca, koji baš i nije bio zadovoljan statusom u redovima Bavaraca.

Nakon potpisa Sanchesa apsolutni hit na društvenim mrežama postala je osoba koja je zadužena za dizajn, grafiku i društvene mreže u Lilleu.

Naime, prilikom pripremanja fotografije Renata Sanchesa u dresu Lillea, grafičar je iskoristio fotografiju nekog fudbalera francuskog kluba i "zamijenio" ga sa Portugalcem. No, u svemu tome desio mu se jedan mali propust. Grafičar Lillea zaboravio je potamniti bijele noge fudbalera čiju je originalnu fotografiju koristio.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije