open-navfaktor-logo
search
Tenzije u komšiluku
Pozivaju na prolijevanje krvi u Crnoj Gori kako bi se zaštitio "ugroženi i ugnjetavani srpski narod"
Nakon što je pala Vlada Crne Gore, u ovoj državi iz dana u dan rastu tenzije.
07.02.2022. u 08:36
get url
text

Kako piše pobjeda.me, na društvenim mrežama kružile su poruke sa Telegram grupe "Bunt je stanje duha", a u kojima učesnici, zabrinuti zbog pada Vlada i potencijalnog učešća Demokratske partije socijalista u novoj vlasti, pozivaju na prolivanje krvi u Crnoj Gori kako bi se zaštitio "ugroženi i ugnjetavani srpski narod".

- Ako se to desi u Crnoj Gori će se proliti mnogo krvi, bit će je do koljena, ali kunemo vam se da će mnogo više njihove biti jer se Srbi koji su ugnjetavani neće povući. Miran sam i spokojan jer sam se u Crkvi zakleo kao i većina nas da nema povlačenja pred ustašama i svetinjokradicama – upozorava administrator.

On se dalje izvinjava, kako kaže, Đedu (Amfilohije Radović) jer ga nisu dostojni.

Izvjesni Filippo Lucci ipak poručuje da krv mora pasti, te da su u zabludi oni koji ne vjeruju da će u Crnoj Gori doći do građanskog rata.

- Sve ovo je napad na Srbe i srbstvo! Sva dešavanja u Crnoj Gori, sva dešavanja i srbomrzci u Srbiji, i sva dešavanja u Republici Srpskoj. Ništa nije slučajno, sve planski rade da narod ne može da se preorijentiše i organizuje! Samo ću vam reći, braćo i sestre, da će preko Crne Gore i dešavanja u njoj, napasti Kosovo i Metohiju – naveo je on.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.