open-navfaktor-logo
search
TV prava
Poznato ko će prenostiti utakmice Zmajeva u naredne četiri godine
BiH će nastupiti u Grupi tri Lige B u Ligi nacija, a protivnici će biti reprezentacije Sjeverne Irske i Austrije
01.09.2018. u 10:46
get url
text
get url
text


Ove jeseni PinkBH prenosit će sve utakmica fudbalske reprezentacije BiH u Lige nacija, novoformiranog takmičenja Evropske fudbalske federacije.

Osim ovog takmičenja, PinkBH prenosi i utakmice našeg nacionalnog tima i za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020-te, kao i kvalifikacije Zmajeva za Svjetsko prvenstvo 2022-te u Kataru. Tako da ekskluzivno na PINK BH imate priliku gledati kompletan četverogodišnji ciklus Zmajeva i njihov let ka Euru 2020. koji će po prvi put bit održan u 12 zemalja, ali i Kataru 2022. godine koji ulaže ogromna sredstva kako bi Prvenstvo u njihovoj organizaciji bilo najspektakularnije do sada.

Fudbalska poslastica - Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020-te, koje ce se igrati u 12 gradova, također ćete ekskluzivno gledati samo na kanalu PINK BH.

BiH će nastupiti u Grupi tri Lige B u Ligi nacija, a protivnici će biti reprezentacije Sjeverne Irske i Austrije. Prvu utakmicu Zmajevi igraju kao gosti u Belfastu protiv Sjeverne Irske 8. septembra, a susret počinje u 15 sati, dok će tri dana kasnije, 11. septembra, na Bilinom Polju u Zenici dočekati Austriju. Ta utakmica će početi u 20.45 sati.

- Kompanija United Media, vlasnik prava prenosa za Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Hrvatsku, Soveniju, Crnu Goru i Makedoniju svih nacionalnih timova za takmičenja UEFA Liha nacija, kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020, i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022, vrlo je zadovoljna što će Pink BH televizija emitirati sve utakmice Zmajeva za teritorij Bosne i Hercegovine te tako promovirati vrhunski sportski sadržaj svojim gledaocima - istakla je izvršna direktorica United Media Aleksandra Subotić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.